Lessen volgen

Informatie over de lessen:

De lessen worden bij "Ons Genoegen" gegeven door ingehuurde muziekdocenten. De lessen op koperinstrumenten zijn op woensdag in de Wiekslag. Andere instrumenten in overleg. Het tijdstip is in overleg met de docent en de leerling. De lessen zullen ongeveer 25 minuten per persoon duren.

Het doel van onze opleiding is samen muziek te maken en uiteindelijk het senioren orkest aan te vullen met eigen leden om zo het aantal en het niveau van het orkest op een goed peil te houden.

De kosten van onze vereniging zijn per maand:

Contributie en lesgeld zijn totaal € 34,50 per maand. Leerlingen van 21 jaar en ouder betalen € 45,50 per maand, omdat hierover BTW verschuldigd is. Deze prijzen zijn ongeveer 67% van het bedrag dat de muziekschool bij ons in rekening brengt. Het resterende bedrag wordt door Ons Genoegen betaald. Om dit te kunnen betalen wordt er wel inzet van u verwacht bij het ophalen van oud papier en andere activiteiten. De contributie / lesgeld is inclusief:

• ongeveer 39 lessen per jaar, in de schoolvakanties wordt geen les gegeven.
  • de huur van een redelijk tot goed bespeelbaar instrument, lesmateriaal of bladmuziek (behalve eventueel huiswerkboek of extra studieboeken).
  • zo nodig passende kleding in de vorm van het uniform. Hierbij zijn niet inbegrepen: zwarte schoenen, zwarte sokken, wit over¬hemd en voor de jeugdleden een nette spijkerbroek.
  • De opleiding duurt maximaal 6 jaar. In die tijd kan diploma A en B en mogelijk C worden behaald. Na deze 6 jaar draagt Ons Genoegen niet meer bij in de opleidingskosten, waardoor deze bijdrage door het lid betaald wordt.
  • Zodra dit mogelijk is kan men deelnemen aan het opleidingsorkest.
  • Voor lidmaatschap zonder les; kortingen ivm. het bespelen van een eigen instrument; toeslagen voor de verzekering hiervan via Ons Genoegen; les na 6 jaar of combinatie hiervan informeert u bij de penningmeester.

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden (PDF bestand). Druk het af, vul het in en stuur het vervolgens op naar:

Sou Jong-Ham
Zuiderwoid 50